Uporaba piškotkov

Spletna stran www.ambulanta-gulic.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje za obiskovalce spletne strani. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ne treba več vnašati. S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusom. Piškoti nam ne omogočajo nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov. Če ne želite prejemati piškotov, lahko to možnost izklopite v svojem brskalniku. V primeru, da z namestitvijo piškotkov ne soglašate, vas opozarjamo, da ne boste mogli dostopati do delov spletne strani oziroma uporabljati vseh funkcij spletne strani.

 

Analitični piškotki

Spletna stran www.ambulanta-gulic.si uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke kateri shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno katere strani ste si ogledali in koliko krat, od kod uporabnik prihaja in število obiskov. Z informacijami, ki jih dobimo o obisku strani, lahko spletno stran vedno znova izboljšujemo in s tem zagotovimo dobro izkušnjo pri uporabnikih.

 

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Če želite, lahko piškotke spletne strani www.ambulanta-gulic.si ali katerekoli druge spletne strani zavrnete ali blokirate, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več informacij glejte funkcijo “Pomoč” v vašem brskalniku. Tukaj lahko najdete bolj podrobne informacije o piškotkih in kako delujejo: O PIŠKOTKIH

 

Uporabljeni piškotki:

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics