Direktor in nosilec kardiološke dejavnosti

ambulanta_gulic_prim-Tatjana-Golob-Gulič-specialist-internist-kardiolog

prim. Tatjana Golob Gulič, dr. med.

specialist kardiologije in vaskularne medicine

Sem zdravnica, Specialistka kardiologije in vaskularne medicine. Imam večletne izkušnje v diagnostiki in zdravljenju srca in ožilja.

Medicinsko fakulteto sem zaključila 1991 na Univerzi v Ljubljani, leta 2000 sem pridobila Licenco za področje interne medicine in l. 2013 še Licenco za področje kardiologije in vaskularne medicine.

Od leta 1992 sem bila zaposlena v UKC Maribor na Oddelku za kardiologijo, od l.2013 na Oddelku za kardiokirurgijo, kjer sem sodelovala v pred in pooperativni obravnavi bolnikov. Od leta 2015 delam samostojno v Kardiološki ambulanti Srce in ožilje.

Na področju kardiologije sem se usmerila v neinvazivno srčno diagnostiko, posebej Ultrazvok srca, kjer sem opravila veliko mednarodnih izobraževanj, pridobila evropsko in avstrijsko licenco za izvajanje ehokardiografije . Ocena srčnih zaklopk z naprednim, ekspertnim UZ srca, je področje s katerim se že več let intenzivno ukvarjam.

Od l.2006 sem bila aktivni predavatelj v Slovenski šoli ehokardiografije, od l.2008 sem aktivna v izobraževanju Urgentnega Ultrazvoka srca (FoCUS) v svetu in Sloveniji; od l.2009 sem v ožji delovni skupini v svetovni organizaciji WINFOCUS za področje FoCUS. Sem član Združenja kardiologov Slovenije, Združenja za Ultrazvočno diagnostiko, evropskega kardiološkega združenja (ESC), Združenja za slikovno kardiološko diagnostiko (EACVI), Svetovnega združenja za učenje urgentnega ultrazvoka srca (WINFOCUS), kjer sodelujem kot predavatelj na mednarodnih tečajih in kongresih.

Ostali zdravniki

Tajda Keber, dr. med.

specialist kardiologije in vaskularne medicine

zaposlena v Kardiološki ambulanti Srce in ožilje d.o.o.

IKONA_osebje_zdravniki

as. Viljemka Nedog, dr. med.

specialist kardiologije in vaskularne medicine

zaposlena na Oddelku za kardiologijo in angiologijo v UKC Maribor

IKONA_osebje_zdravniki

dr. Meta Penko, dr. med.

specialist interne medicine

zaposlena na Oddelku za kardiologijo in angiologijo v UKC Maribor

IKONA_osebje_zdravniki

Simona Kirbiš, dr. med.

specialist interne medicine

zaposlena v ZD Maribor v Ambulanti za pljučne bolezni in Kardiološki ambulanti

Drugo osebje

Damjana Vajs

diplomirana medicinska sestra

Simona Starčič

zdravstveni administrator
IKONA_osebje_sestra

Zoran Banović

tehnična podpora